Blog

03-04.19. Vanaf aanstaande zondag is de eigen plek om te etaleren uitgebreid. Dit komt, omdat de huidige expositie is afgelopen en er plaats is vrijgekomen.

17.1.19. Vandaag heb ik bericht gekregen van de Galerie ViaLumina. Er is vanaf vandaag permanent plek om mijn werk te etaleren!

15.1.19. Na jaren pak ik het dichten weer op. Ideeën krijgen eindelijk vorm. Ik heb Hanne Stappers gevraagd om hier foto’s voor te maken. Zo gaat het een gezamenlijk project worden. In mijneigen-vorm lees je hoe anders je kunt kijken naar het gewone. Meer informatie volgt binnenkort.

12.1.19. De twee expositie is een feit. In de galerie bij ViaLumina is er weer een nieuw werk te zien. Een jubileumexpositie met werk van kunstenaars uit de afgelopen periode van 10 jaar.

14.10.2018. Naast foto- en beeldhouwwerk schilder ik er nog, zonder enige regelmaat, aan tafel. Met acrylverf, kwast en mes gaat het mij steeds beter af. Schilderlessen in voorbereiding. Intekenen met potlood.

  

13.10.2018. De expositie is verlengd tot de tweede week van januari 2019. Een aantal beelden zijn verkocht. Twee opdrachten liggen op de plank.

28.8.18. In de afgelopen jaren had ik contact met Lucienne van der Lans. Ze is werkzaam als vioolbouwer bij “De Luthiers” Het atelier is op de Voorstraat in Dordrecht. Ze is ook werkzaam voor Stichting Via Lumina. Een atelier ook op de Voorstraat in Dordrecht. Ze heeft mij voorgedragen om te kunnen exposeren. Na een gesprek met drie medewerkers is de datum van opening afgesproken. Op 9 september 2018.  Zes beelden en twee fotowerken zijn er te zien. Daarnaast zullen alle foto’s van het Drievierenpunt op een groot scherm getoond worden. De expositie duurt twee maanden.